Welkom bij B&B de klokkenstoel

B&B de Klokkenstoel

Goingarijp, Friesland

“B&B de Klokkenstoel” ligt op een van de mooiste plekjes van Friesland in het dorpje Goingarijp, een idyllisch plaatsje aan de Goingarijpsterpoelen en het Sneekermeer, slechts 6 km van Joure. 
 Het is zowel over de weg als het water prima bereikbaar. De B&B is gevestigd in een verbouwde kop/romp boerderij (uit 1817). 
 
Tevens is er een gezellig restaurant aanwezig in de boerderij waar de B&B ook is gevestigd. De boerderij staat pal naast de oudste Friese klokkenstoel – vandaar de naam – met daarachter een pittoresk kerkje. De klok zelf is in 1527 gegoten en het kerkje dateert van 1770.

Voor welke kamer kiest u?

Comfortabele kamers

De 6 comfortabele kamers ieder met privé badkamer zijn gevestigd in een de boerderij met schitterend uitzicht over de Goingarijpster Poelen en het Sneekermeer. Tevens beschikt de boerderij over 3 volledig uitgeruste appartementen.

Kamers zijn inclusief ontbijt

b&b de klokkenstoel

Wat te doen bij ons in de omgeving

Bekijk hier onze extra services

Restaurant

Wilt u eens lekker uit eten? Dat kan natuurlijk in het restaurant beneden maar ook in Terherne, Joure, Sneek en Heerenveen zijn talloze gezellige restaurants.

Bootverhuur

Via “B&B de Klokkenstoel” kunt u tevens een sloep tot 8 personen of een open zeilboot (Valk) huren. Informeer naar de mogelijkheden.

Wandeltochten

Vanuit “B&B de Klokkenstoel” zijn er wandelpaden aangelegd langs het Sneekermeer, richting Terherne en de natuurgebieden ten westen van het meer. Het Kameleondorp in Terherne ligt 3 km van Goingarijp.

Joure

In Joure (6 km) kan men gezellig winkelen en hier is ‘Speelbos’ (speelparadijs voor kinderen), een sauna, museum en een groot subtropisch zwemparadijs.

Wat zeggen onze gasten?

Lees hier hun reviews

Karina
Karina
Read More
Fantastisch weekend gehad, lekker gevaren over de mooie wateren van Friesland. Daarna een een heerlijk hapje gegeten in het restaurant.
Karina
Karina
Read More
Heerlijk geslapen goed ontbijt een echte aanrader!
Previous
Next
Karina
Karina
Read More
Heerlijk geslapen goed ontbijt een echte aanrader!
Karina
Karina
Read More
Fantastisch weekend gehad, lekker gevaren over de mooie wateren van Friesland. Daarna een een heerlijk hapje gegeten in het restaurant.
Previous
Next

klokkenstoel aan het water

Dit is de perfecte locatie om na een heerlijk ontbijt een dag op het water te beginnen of om de omgeving van de Friese Meren te ontdekken met al haar authentieke Friese dorpjes en prachtige natuur. Na een dag in de frisse buitenlucht kunt u genieten van een maaltijd of drankje in het restaurant beneden. Zoekt u de perfecte locatie voor een groepsaccommodatie, vergadering of cursus? informeer naar de mogelijkheden.

Contact Info